Nescio heeft twee controle-organen en één adviesorgaan. De kascommissie is het controleorgaan op de penningmeester en rapporteert naar de voorzitter. Daarnaast heeft Nescio ook het Comité van Aanbeveling. Dit comité controleert en adviseert het bestuur en bestaat hoofdzakelijk uit oud-bestuurders en oprichters van Nescio.

Kort iets over de commissies:

Kascommissie

De kascommissie is verantwoordelijk voor financiële controle en houdt toezicht op de penningmeester. Daarnaast geeft de kascommissie ook een advies voor goedkeuring of afkeuring van het financiële jaarverslag aan de Algemene Ledenvergadering. Leden zijn gebonden aan een maximale zit-termijn van een jaar en mogen in deze tijd niet zetelen in een andere commissie.

Commissie Extern

De commissie extern is verantwoordelijk voor alle externe contacten van Nescio. Hierbij te verstaan het creëren en onderhouden van deze contacten. Daarbij zorgt de commissie ook voor diverse sponsors.

Merchandise Commissie

De merchandise commissie is verantwoordelijk voor alle merchandise van Nescio. U kunt hierbij denken aan vesten, T-shirts, stropdassen en diverse andere artikelen. Deze zijn alleen door leden aan te schaffen.

Bar Commissie

De barcommissie is verantwoordelijk voor de bar. Nescio haar thuishaven is in Feestcafé De Tijd en wij zijn daarbij zelf verantwoordelijk om een bar crew te regelen. Dit zijn de leden van de bar commissie.

Activiteiten Commissie

De activiteitencommissie regelt diverse activiteiten. Hierbij is te denken aan een groot feest buiten onze thuishaven of lasergamen, karten en diverse andere activiteiten. Denkt u een goede activiteit te hebben voor Nescio, neem dan gerust contact op met de voorzitter.

Kamp Commissie

De kampcommissie regelt twee maal per jaar een geweldig Nescio kamp. Tijdens dit Nescio kamp worden ook activiteiten georganiseerd en leren leden elkaar ook beter kennen.

Feest Commissie

Bij de feestcommissie worden de feesten in de thuishaven georganiseerd. Denk hierbij aan themaborrels en de jaarlijkse open borrels.

Lustrum Commissie

Nescio viert dit jaar haar lustrum. Hiervoor is de lustrumcommissie in het leven geroepen om dit in goede banen te leiden.

Contactgegevens commissie en taakgroep voorzitters

Foto Commissie Email-adres