Het bestuur van Nescio bestaat altijd uit een 5 tal personen. Ieder persoon heeft zijn/haar eigen taken. Elk bestuurslid word gekozen op een algemenen ledenvergadering (ALV) tijdens deze ALV dient minimaal 50% van de aanwezige stemgerechtigde voor te stemmen. Dit gebeurt door anonieme stemming.

Voorzitter:

De voorzitter is het hoofd van het bestuur. Op dit moment word deze positie vervuld door Dennis van Waarde. De voorzitter heeft twee commissie onder zich dit is de Kas Commissie die toezicht houdt op de financie van Nescio en de lustum commissie voor de organisatie van het lustum.

Secretaris:

De secretaris is onderdeel van het bestuur. Op dit moment wordt deze positie vervuld door Joost Domhof. De secretaris ontvangt en beheerd alle interne stukken en binnenkomende stukken bij Nescio. Ook houd zij diverse gegevens bij en maakt ze ook de notule van de algemene leden vergadering.

Penningmeester:

De penningmeester is onderdeel van het bestuur. Op dit moment wordt deze positie vervuld door Johan van Opstal. De penningmeester beheerd alle financiële zaken van Nescio en wordt gecontroleerd door de Kas Commissie. Ook is de penningmeester belast met het opstellen van het financieel jaarverslag en begroting. Beide moeten worden goedgekeurd door de algemene leden vergadering.

Commissaris Externe zaken:

De commissaris externe zaken is onderdeel van het bestuur. Op dit moment wordt deze positie vervuld door Joey Veenstra. De commissaris externe zaken heeft 3 permanente commissies onder zich. Hij gaat samen met deze commissies over alle externe zaken. Denk hierbij aan sponsoren en onderhouden en creëren van externe contacten.

Commissaris Interne zaken:

De commissaris interne zaken is onderdeel van het bestuur. Op dit moment wordt deze positie vervuld door Marieta Slinkman. De commissaris interne zaken heeft 5 permanente commissies onder zich. Zij is samen met deze commissie verantwoordelijk voor het organiseren van leuke activiteiten en zorgt dat deze ordelijk verlopen.

Contactgegevens van het bestuur

Functie Naam Telefoonnummer Email