Gisteren heeft het bestuur van Nescio de eer gehad om een cheque ter waarde van 1673 euro over te dragen aan Stichting Leergeld. Stichting leergeld is een organisatie die zich inzet voor kinderen en gezinnen in Deventer die onder de armoedegrens leven.

Dit mooie bedrag hebben we mede te danken aan onze leden, die met hun ontzettend royale biedingen op ons gala middels de veiling de bestuursleden gewonnen hebben.
Maar hoe hecht wij als mooie vereniging ook zijn, willen wij graag onze sponsoren ook bedanken die voor ons de mooie dates hebben neergezet die samen met de bestuursleden werden geveild.

Daarom willen wij u namens het bestuur, de leden en partners van Nescio hartelijk danken voor uw gulle bijdragen!

Yume Sushi en Grill Deventer - Boreelplein
Met een compleet verzorgde avond voor 2

St. Tropez
Met een all-inclusive diner voor 2