Een van de voordelen die een vereniging kan bieden zijn, jawel, vele kortingen. Met de ledenpas is het mogelijk om bij diverse bedrijven kortingen te krijgen op diensten en goederen. Naast de eigen ledenpas werkt Nescio ook samen met Knaek. De studentenkortings App. Ieder jaar dat wij bestaan komen er meer kortingen bij. De kortingen zullen met name studentenvoorzieningen zijn. Enkele voorbeelden hiervan zijn Drank, uitjes, restaurants en feestartikelen.

Nescio exclusief:

De Expeditie:
doordeweeks is er de Nescio burger met friet en een drankje (onder de 2.50) voor 10 euro. Naast de burger hebben ze op woensdag de studentendag. Op deze dag krijg je 15% korting op je gerecht! (Deze korting geld niet in combinatie met de Nescio Burger.) Bij voorkeur reserveren.
Htdeexpeditie.nl
Smedenstraat 9

Glas in Lood:
De openbare woonkamer in Deventer heeft natuurlijk ook wat acties voor ons. Bij Het Glas in Lood krijg je een mok koffie voor 1 euro. Tussen 17:00 en 19:00 krijg je een stempel op je stempelkaart waarbij je kan sparen voor een pul speciaalbier, een cocktail naar keuze of een unieke Glad in Lood mok!
Cafehetglasinlood.nl
Brink 85

De poort van Kleef:
Wat is een studentenleven zonder drank? Bij de poort van kleef krijg je standaard 10% korting op alle (speciaal)bier(en) en wijn soorten!
Depoortvankleef.nl
Rielerweg 37

7e hemel:
De aller eerste borrellocatie van Nescio wordt niet vergeten! Afgelopen jaar is er door de samenwerking tussen 7e hemel, Nescio en Pro-deo een speciale consumptie kaart gemaakt. Voor 20 euro kan je een stempelkaart kopen wat goed is voor 10 biertjes of fris.
Eetcafede7ehemel.nl
Grote kerkhof 23

Knaekpas: (verkrijgbaar begin ieder schooljaar en gratis bij Nescio)
Korting op diverse locaties zoals:

1. New York Pizza
2. Ami Kappers